Про це він розповів у програмі Тараса Загороднього «Знай наших!».

«Я можу точно сказати: кращої країни для ведення бізнесу немає. Я не знаю іншої країни, де були б такі талановиті люди. Місцями талант множиться на неефективність, іноді ліньки і неправильний світогляд, але це все виправляється. У нас дійсно талановиті люди, це чудовий потенціал для реалізації його по всьому світу. Інша річ, що у нас мало активних бізнесменів. Виступаючи перед підприємцями, я говорю: «Не бійтеся завойовувати чужі ринки!». Це можливо», – розповідає він.

Але якщо говорити про те, що ще могло б стимулювати галузь – тут величезне поле для діяльності. Необхідно звернути увагу на освіту, підтримати її не доброю порадою, а грошима чи проєктами.

«Зараз робляться добрі кроки. Є Всеукраїнський фонд стартапів. Сюди може прийти український підприємець, котрий може створювати продукт, або команда, яка готова виробляти продукт. Але без знань просто на хайпі: «Хочу створити нову криптобіржу або відкрити новий Монобанк» - нічого не вийде. Ідеї не купують! Купують команду та план реалізації. Команда – це цінність на ринку, вона може залучати фінансування до створення своїх продуктів», - повідомляє Корчевський.

Для залучення інвестицій у стартапи є фонди, які можуть профінансувати ідею на Сід раунді. Є бізнес-ангели – люди, які на етапі старту вкладають гроші. Це ризикований, але найприбутковіший вид діяльності. Існують також венчурні інвестори.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Знай.ua повідомляв, що Алушкін розповів, як віртуальна реальність впливає на реальних людей.

Також Знай.ua повідомляв твердження Дмитра Корчевського, що віртуальний світ вже давно почав витісняти реальність.