Про це він розповів у програмі «Тлумачимо про важливе» на каналі «ТОЛЧОК».

Як розповідає експерт, коли він був дитиною, по телевізору йшли «Гардемарини вперед», під час його навчання в університеті – «Бригада», і щоразу це впливало на формування його особистості чи особистості його оточення. Зокрема, каже Толкачов, після «Гардемарини вперед» він відчував себе захисником Батьківщини, а після «Бригади» хлопці неодноразово копіювали поведінку цих героїв. «А потім часи змінилися та почали показувати «Інтернів» якихось рафінованих, невиявлених та інфантильних героїв. І, на жаль, саме ці моделі поведінки так само почали копіювати молоді люди, адже те, що ми бачимо на екрані, ми втілюємо в життя», - розповідає він.

А відтак політик критикує школу за те, що вона використовує лише літературу і зовсім не звертає уваги на кіно. «Я ж пропоную впроваджувати кінонавчання дітей», - каже Толкачов. Як він пояснює, такі заняття допоможуть сформувати широкий світогляд школярів та привити їм правильну модель поведінки між жінкою і чоловіком.

За словами Толкачова, дітям потрібно дати самі основи мудрості, аби показати, що таке шлях до щастя і місія. У такому разі, констатує він, випускники шкіл будуть більш зрілими, аніж зараз.

Окрім цього, експерт пропонує також скоротити сам термін навчання у школі – до 14-15 років. Він аргументує це тим, що сучасні діти розвиваються швидше, аніж 100 років тому і навіть 20. «І вже у три роки сучасні діти вільно оперують із планшетами та смартфонами. І чи варто таких дітей довго маринувати у школі?», - підкреслює Толкачов.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Толкачов заявив, що школа вбиває інтерес дитини до світу.

Також Знай.ua писав про те, що Толкачов розповів, що він завжди намагався підштовхнути українців до амбітних мрій.