Про це вона сказала у програмі «А як насправді?» з Мирославою Бобровською.

Як пояснює гостя програми, революції завжди дають сильні потрясіння, які можуть призвести до будь-яких наслідків. «Можуть як дати ривок, певний цивілізаційний поштовх, так і відкинути дуже сильно назад», - підкреслює вона. Зокрема, каже Решмеділова, вираження невдоволення громадян через протест може призвести до анархії.

Тим не менш, каже експерт, Україна й так щороку слабшає, держава не може відповідати за процеси, не може контролювати, забезпечувати та гарантувати. Зокрема зараз, підкреслює вона, можна спостерігати лише слабкі процеси з боку держави, що мало кому подобається. Водночас Решмеділова вказує на те, що вийти на протест – мало, люди повинні оцінювати ризики та розуміти, чого вони хочуть цим досягнути.

Як вона зазначає, якщо комусь не подобається сьогоднішній курс держави і він хоче іншого, то потрібно розуміти, якого саме. «Дуже часто протест відбувається проти того, що є, але без розуміння того, щоб змінилося на що», - підкреслює політолог.

Решмеділова підсумовує, що питання про наслідки масового протесту насправді доволі дискусійне. «І чи піде це на благо нашому суспільству, чи все-таки ми маємо так звану "вакцину від Майдану"», - міркує вона.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Атаманюк розповів про негативні наслідки революцій.

Також Знай.ua писав про те, що Якименко пояснив, які герої потрібні українському суспільству і навіщо.