Про це він сказав в ефірі програми “Культ Особистості” з Русланом Бізяєвим.

“Я не вважаю, що канал має бути опозиційним. Є журналісти або медіа, які так себе позиціонують, але я вважаю, що це неправильно. Політик може бути опозиційним. Він декларує, виходить та заявляє: “Я переходжу в опозицію. Я член коаліції, але я виходжу та йду в опозицію”... Але журналіст не може бути. Тоді ти теж заангажований”, - сказав Тигран Мартиросян.

Він зазначив, що телеканали, які називають себе опозиційними, акумулюють довкола себе опозиційну аудиторію.

“Що потім відбувається. Якоїсь миті, коли трапляється якась подія, яка насправді позитивна, а ми ж не можемо стверджувати, що все, що робить чинний президент України – це погано, все погано. Ми ніколи не побачимо на цих опозиційних каналах… Що з Києва до Харкова приголомшлива дорога”, - додав Тигран Мартиросян.

За його словами, таких новин не вдасться знайти на опозиційних телеканалах, що є необ'єктивним щодо подачі новин.

Популярні новини зараз
Чоловікам дали 14 днів, щоб з'явитися до ТЦК: хто не встигне – розшук та штрафи Перерахунок пенсій: хто отримав підвищення, а хто залишився без змін 570 гривень щоб не померти з голоду: пенсіонери отримають жалюгідні виплати Ціни різко пішли вниз: вартість нерухомості стрімко падає
Показати ще

“Журналіст не може так чинити. Бо як тільки він почне стверджувати, що він опозиційний – тоді він має завжди говорити лише погане… А це суперечить журналістським стандартам”, - наголосив журналіст.

Як повідомляв Знай.ua, Валентин Гладких зазначив, що значно більший вплив на редакційну політику та роботу журналістів здійснюють власники.

Крім цього, Знай.ua повідомляв, що Владислав Дзивідзинський заявив, що інформаційна влада є однією з найсильніших в Україні.