Публікуємо частину щоденника, який розповсюджує онлайн-видання «Утро Февраля».

Описуючи свої прифронтові будні, журналіст зазначає, що деякі військові користуються перервами між обстрілами для того, щоб зробити фотографії з гранатометами. За його словами, часто трапляються комічні ситуації з гранатометами різних видів.

«Наприклад, коли бійці прийняли дві висувні ручки чергової «труби» за приціл та обурювалися: «Та як із нього стріляти, я ж танк за двадцять метрів не побачу!», – розповідає Богдан Василенко.

З іншого боку, зауважує він, у багатьох моментах реальність на фронті виявилася не такою, як це показує кінематограф. Зокрема, журналіст говорить про стрільбу з автомата із глушником, гучність якої його трохи розчарувала.

«Виявляється, «калаш» навіть із глушником не стріляє безшумно, як у бойовику. Швидше постріли схожі на роботу гучної пневматичної гвинтівки», - розповідає Богдана Василенко.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Головною ж подією цього тижня він називає свої іменини, хоч цей день був таким самим, як і всі інші дні служби. Єдина відмінність, каже журналіст, це питання напарника о першій ночі на посту: «А тебе колись вітали з Днем народження у темному лісі?». Проте, розповідає він, було приємно почути так багато побажань від знайомих та незнайомих.

«На якийсь час забулися дискомфорт і небезпека, охопило почуття спільності та єдності, нашої непереможності», - пише Богдана Василенко.

Як повідомляв Знай.ua, Голобуцький пояснив, чому у державі має бути політична боротьба.

Також Знай.ua писав про те, що Залмаєв пояснив, навіщо путіну війна з Україною.