Про це він розповів у програмі «Садок вишневий».

За словами гостя програми, майбутнє починається сьогодні, навіть на рівні кожної людини, коли вона має наприкінці кожного дня подумати, ким вона стала і як себе проявила, аби спрогнозувати завтрашні наслідки.

«Ми встали перед дефіцитом чи перед проблемою нової проєктності, іншої, перспективної, яка дасть більше безпеки, більше комфорту, більше поле для реалізації того, що є сьогодні, а не в минулому. Минуле є лише певним досвідом, який треба враховувати в діях сьогоднішніх, не в діях завтрашнього дня, а в діях сьогодні, тут і зараз», - пояснює Олександр Новохатський.

Водночас сьогодні, зазначає аналітик, це життя тут і зараз якраз-таки демонструють пересічні українці, але це стосується зовсім не всі категорії населення.

«Люди, які претендують на звання інтелектуальної еліти, люди, які пропонують себе як інтелектуальний авангард, люди, які якось випадково або шляхом зухвалої брехні та обману стали на функціональні посади і нібито керують пересічними людьми, вони якраз сьогоденням не живуть», - розповідає Олександр Новохатський.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду
Показати ще

Аналітик пояснює, що ці люди надто акцентуються на минулося, на великих князях київських, на боротьбі із різними загарбниками, на періоді УНР, забуваючи про сьогодення. Інші ж люди, додає він, і зовсім не дивляться в минуле, вони беруться відразу будувати майбутнє, продумавши його і підлаштовуючи реальність під цю модель. А відтак він запитує, чому так багато людей перестали жити сьогодні.

Як повідомляв Знай.ua, Карась розповів, чи відчувається на фронті страх смерті.

Також Знай.ua писав про те, що Карась розповів, чому допомога Україні та її перемога у війні в інтересах Заходу.