Про це він розповів у своєму блозі.

Як стверджує правник, власні принципи – це, по суті, кістяк кожної людини, а відтак їх потрібно відстоювати, як і передбачено за другим пунктом програми «25 сходинок до суспільного щастя».

«Є речі, які, зрадивши, ти зраджуєш самого себе. І в якомусь сенсі дуже стаєш схожим на людину з переламаним хребтом: вона начебто жива, але точно не може насолоджуватися життям, як здорова людина», - пояснює Геннадій Друзенко.

Аби не бути голослівним, по приклад він звертається до української історії та літератури. Зокрема, експерт говорить про Павла Тичину, який спершу був абсолютно геніальним поетом, автор «Сонячних кларнетів», і який пізніше, зрадивши свої принципи, перестав бути таким.

«І в той же час Стус, який пішов за принципи в тюрму і розквіт якимись неймовірно геніальними віршами», - підкреслює Геннадій Друзенко.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Якименко розповів, якому сегменту медиків потрібне самоврядування і чим вони мають займатися.

Також Знай.ua писав про те, що Бізяєв розповів, наскільки сильними будуть наслідки війни в Україні для ключових країн світу.