Про це він розповів на каналі Павла Себастьяновича.

«Більшість зареєстровані в Німеччині ФОПами, фізичні особи-підприємці, тобто вони ніякі не державні, але це теж дуже все умовно. Яка задача міського голови? Реагувати на поточну медичну ситуацію», - повідомив Анатолій Якименко.

За словами публіциста, якщо не вистачає приміщень у німецькій клініці, то міський голова зобов’язаний розширити лікарню, збудувати додаткові кімнати й закупити туди обладнання. Як зазначив Анатолій Якименко, усіх лікарів, які є ФОПами в Німеччині, організовує не держава, а палати й професійні товариства.

«Вони виконують одночасно функцію асоціацій і профспілок, і вони дають ліцензії. Це гільдія, яка має обов’язкову ієрархію, і на верхівці цієї ієрархії стоїть група осіб, демократично обраних, які мають репутацію», - заявив Анатолій Якименко.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, публіцист Анатолій Якименко повідомив, що держава не повинна визначати перелік найважливіших медичних послуг.

Також Знай.ua повідомляв, що публіцист Анатолій Якименко заявив, що страхова медицина – це посередництво.