Про це він розповів у своєму блозі.

Як розповідає експерт, боротьба за права і свободи тривала всю світову історію у всіх куточках світу. Зокрема, у приклад він наводить боротьбу жінок за рівні із чоловіками права, боротьбу афроамериканців у Сполучених Штатах за скасування протеїду.

«Українці вміють боротися за свої права і свободи. Вміли це робити віками і роблять зараз. У війні проти фашистської росії українці відстоюють своє право бути українцем, своє право мати власну державу. Українці відстоюють власні свободи, як індивідуальні, так і спільні», - підкреслює Олесь Доній.

А відтак, констатує він, виникає питання, чому згідно із концепцією «25 сходинок до суспільного щастя» ми все ще повинні вчитися боротися за свої права і свободи, якщо й так це вміємо? За словами експерта, Майдан неоднократно довів, що українці вийдуть на протест за несправедливість до себе, але йдеться і про іншу боротьбу.

«Та слід вчитися відстоювати свої права і свободи не лише на барикадах і демонстраціях. Щоденно і рутинно, а іноді це важче. Цього слід вчитися. А бити ворога (ворог – це російські фашисти) теж потрібно із додатковими вміннями. Навіть нашим героїчним військовим необхідний вишкіл. Чим більше вмінь, тим більше успіху у відстоюванні своїх прав і свобод. Тож учись боротися за свої права і свободи», - підсумовує Олесь Доній.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Себастьянович пояснив, що необхідно для залучення інвестицій в Україну.

Також Знай.ua писав про те, що Карасьов розповів, що після закінчення гарячої фази війна росія продовжуватиме воювати непрямими методами.