Про це він розповів у своєму блозі.

«Один із наших найулюбленіших штампів – що ми, українці, один із найбільш працелюбних народів. А що ж у реальності? Халатність на роботі, неефективна, хоч і тяжка праця на власному городі були складовою останніх років етики праці в УРСР, тобто у соціалістичній Україні. Не надто змінилася ситуація і в незалежній Україні, хіба що на місце городу поступово приходять численні додаткові підробітки», - розповідає Олесь Доній.

За його словами, українці не будуть встигати на рівнем світової конкуренції через свою якість праці. Зокрема, зазначає ідеолог, високоточна економіка втрачена, все зводиться до видобутку корисних копалин і тривіального сільського господарства, яке також піддається експансії ззовні і далі це проявляється все більше і більше.

«Звісно, спочатку для запуску економіки нам потрібна перемога у війні над фашистською росією, а от далі, після перемоги, лише інвестицій і технологій буде все ж таки не достатньо. Головне, що нам буде потрібно, - це інша етика праці. І не потім, а вже зараз. Саме цьому нас і вчить концепція «25 сходинок до суспільного щастя». Отже, сходинка №11 – «Опануй нову етику праці», - підсумовує Олесь Доній

Доній – автор концепції «25 сходинок до суспільного щастя», яку експерти оцінюють як осучаснення ідей Григорія Сковороди, а самого Олеся Донія – як модерний аналог Григорія Сковороди.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе розповів, що буде після видачі ордеру у Гаазі на арешт путіна.

Також Знай.ua писав про те, що Табах розповів, які бонуси та пільги в США мають військові.