Під час війни з сусідньою державою нормально карати бізнесменів, які ведуть з ним справи. Однак з Росією з самого 2014 року ведеться дивна війна: вона є, коли це потрібно владі, а коли вона не потрібна - з Росією мир. Як же бути з тими підприємцями, які продовжують торгувати зі східним сусідом?

Ситуацію в програмі «Романенко. Бесіди» прокоментував політолог, аналітик, експерт Українського інституту політики Руслан Бізяєв .

«Якщо взяти питання торгівлі з Росією, то завжди знайдуться підстави для санкцій. А хто у нас не торгує з Росією? За даними Мінфіну, з 2016 року у нас йде поетапне зростання торгівлі з Росією. На цій підставі потрібно вводити санкції проти будь-якого олігарха. Та й не тільки на цій підставі», - зазначив він.

І наш президент справді оголосив війну олігархам, але чим вона обернеться на практиці? Тим більше що українська економіка знаходиться, на жаль, саме там, де вона знаходиться. Влада ж свої наміри поки не оголошує - а це не сприяє довірі суспільства до неї. По суті, керуючі та керовані в Україні живуть своїм, окремим життям. Немає громадської думки, а значить, не може бути і її лідерів.

Популярные статьи сейчас
Май будет очень тяжелым для украинцев но 2 знакам Зодиака повезет: кто эти счастливчики Получили зарплату, сделали заначку и остались без денег: украинцев предупредили о неприятностях дома Гречку, подсолнечное масло и муку будет покупать по новым ценам: сколько придется выложить В Украине сигареты, алкоголь и топливо будут продавать по новым правилам: что изменится
Показать еще

«Саме цей момент і буде множити українську державу на нуль. Зрештою, суспільство вважатиме за краще будь-який інший варіант, крім цього - просто тому, що не вірить йому. Навіть якщо завтра прессекретар президента або прем'єр-міністра заявить, що сонце встане на сході - цьому теж не повірять», - впевнений гість програми.

Раніше, як повідомляє Знай.ua, Руслан Бізяєв висловив думку, що у влади немає стратегії.

Також він вказав, що вона порушила «суспільний договір».