Ми визнаємо, що ми самі себе обманювали. Так політолог Юрій Романенко у своєму блозі «Романенко. Важливе» прокоментував заяви Зеленського, що пролунали в інтерв'ю українського президента американському виданню Axios.

Він нагадав, що український президент дав інтерв'ю американському виданню, де озвучив цікаві заяви з приводу вступу України в НАТО і «Північного потоку-2», побудові якого, всупереч надіям українського президента, США не перешкоджали. На думку політолога, українська позиція щодо цих важливих питань досить нелогічна.

Зокрема Романенко відзначив заяву Зеленського про те, що він все ж сподівається, що така позиція Байдена - це тимчасова тактика, і в кінцевому результаті вони не будуть співпрацювати з російською стороною.

Юрій Романенко
Юрій Романенко

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Ось ми самі себе обманювали, ми зізнаємося, що ми самі себе обманювали. Після того, як все сталося, і нам сказали, що така жорстка реальність, прийміть її. Але ми не приймаємо. Ми говоримо, що ми сподіваємося, що тепер все-таки американці обдурять російських, домовляючись з приводу найрізноманітнішого складного комплексу проблем, які накопичилися у світовій системі», - говорить Романенко.

За його словами, в якості вишеньки на торті ми кладемо свою «хотілку», щоб нас прямо зараз взяли в НАТО, куди нас ніхто не хоче брати. Політолог зазначив, що це нам заявляли вже багато разів, попри те, що українська сторона знову робить заяви про необхідність негайного прийняття України в НАТО.

«Потім ми дізнаємося із західної преси, що нас знову не беруть в НАТО. Нас не покликали на саміт НАТО, очевидно, з тих же причин, за якими домовилися по «Північному потоку-2». І ми продовжуємо цю свою тріскотню і абсолютне дитяче, інфантильне сприйняття навколишньої дійсності», - заявив Романенко.

Нагадаємо, Куса розповів, кому вигідне ослаблення позицій «Північного потоку-2».

Як раніше повідомляв Знай.ua, Чебаненко розповів про процес накладення санкцій.