Доктор історичних наук, професор Сергій Корновенко у програмі Руслана Бізяєва «Культ личности» розповів про політику аграризму. За його словами, розумне сільське господарство не порушує природний баланс на відміну від наукових галузей.

«Я вважаю, що політика аграризму дозволить Україні посісти чільне місце у глобальному поділі праці. Це не означає, що ми не космічна країна або не промислова – це абсолютно не суперечить одне одному. Це навпаки засвідчує збалансованість розвитку нашої держави», - зазначив Корновенко.

На думку експерта, аграризм є ключовою філософією для України, тому здатний дати можливості для розвитку будь-чого, як раз таки за рахунок сільськогосподарського ремесла. За словами Корновенка, це може збалансувати технологічний розвиток країни та природу.

«Усі технології, які породжені людським розумом, мають дуже серйозні негативні наслідки. Візьміть атомну енергію, найпоширенішу на сьогодні епідемію – це теж результат людських діянь та людських технологій. Чи можете ви назвати приклади, коли розумне землекористування, розумна агротехнологія завдавали горя? Навряд чи», - підкреслив професор.

За словами Корновенка, сільське господарство при правильному користуванні не порушує природний баланс на відміну від хімічних та інших наукових галузей.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

«Ми говоримо за аграризм як про баланс дрібного, середнього, великого сільськогосподарського виробника і за баланс природних- та нанотехнологій. У такий спосіб, ми будемо мати не просто селянина виробника, а активного громадянина, який відстоює інтереси своєї держави», - сказала Корновенко.

Як повідомляв Знай.ua, Бізяєв розповів, що із себе представляє Тимошенко в українському політикумі.

Також Знай.ua публікував думку Бізяєва, що дефолт може підвищити вартість обслуговування державного боргу США.