Його слова пролунали у програмі «Романенко. Бесіди».

«Проблема в тому, що українські компанії повинні виходити на експорт самі собою. А після докапіталізації ЕКА стало найсолодшим і апетитним шматочком. Йдеться про докапіталізацію на 1,8 мільярда гривень, щоправда, не у вигляді грошей, а у вигляді облігацій із фіксованим доходом. Після цього грошей в агенції стало дуже багато. В ЕКА можна взагалі нічого не робити, нічим не ризикувати, бути білим та пухнастим, щоб тебе не звинувачували у якихось лівих угодах. Можна просто законно розпоряджатися величезним бюджетом: гроші надходять на рахунок компанії, і вона може розпоряджатися ними», - каже підприємець.

За його словами, ці гроші компанія може витрачати на власний розсуд.

«На гроші від ЕКА можна платити премії співробітникам, закуповувати обладнання чи робити ще щось. Власне все це й робилося. І все було абсолютно нормально», – розповідає Артем Гудков.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше в.о. голови правління ЕКА В'ячеслав Попов висловив свою думку щодо необхідності його перезавантаження.

Також Знай.ua повідомляв, що головний аналітик CMK Center Андрій Тарасенко закликав Україну закрити експорт металобрухту.