Його слова прозвучали у програмі Руслана Бізяєва «Культ особистості».

Як зазначає журналіст, події 2013-2014 років значно поляризували українське суспільство і воно розділилося на різні табори. «І, на жаль, політики цим зловживають – вони розділили суспільство та продовжують його розділяти до сьогодні. А журналістика має похідний характер, вона дзеркало суспільства», - пояснює він.

Тобто, констатує Тигран Мартиросян, журналістика та телебачення лише відображають той стан, у якому перебуває суспільство, оскільки вони існують в одному просторі. «Тут, як в економіці, пропозиція задовольняє попит», - підкреслює ведучий токшоу.

Журналіст вказує на те, що це особливо добре демонструють телевізійні токшоу: тут людей натравлюють один на одного навмисно – не заради пошуків істини, а просто для видовищності. Як він пояснює, все це – заради сильних емоцій, тому деколи можна почути навіть ненормативну лексику. «За телевізійними мірками чим голосніше, тим краще. Це закон жанру, від нього нікуди не подітися. Саме тому я на якийсь час відмовився від ведення токшоу», - розповідає Тигран Мартиросян.

Популярні новини зараз
Німеччина запровадила фінансові зміни для українців: доведеться заплатити за безкоштовне Школярів чекають масштабні перевірки: запитуватимуть не про вивчений матеріал Почнуть мобілізувати з 1 жовтня: кого чекає повістка та ВЛК Штрафи від ТЦК стануть масовими: скільки чоловіків опиняться в зоні ризику
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Чорновіл розповів, чи працює сьогодні в Україні російська пропаганда.

Також Знай.ua писав про те, що Дзівідзінський розповів, що в Україні одна з найсильніших у світі інформаційних влад.