Про це він розповів у своєму блозі.

«На таких машинах ми б рятували життя з будь-яких позицій, де йде контактний бій, де стріляють. Власне кажучи, для цього вони і призначені», - стверджує Геннадій Друзенко.

Він додає, що машини ще трохи дообладнають, аби вони були готові до ситуації, які були, наприклад, в Ірпіні, в Бучі, коли наші швидкі не могли заїхати в зону вогню.

«Це ще раз показує, що українська держава входить в нормальні конкурентні стосунки з громадянським суспільством. Тобто, тепер ми в гарному сенсі побачимо, хто краще, ефективніше використає ці машини, бо ми знаємо, що в українських Збройних сил їх кілька десятків з усього світу, нарешті вони є і у ПДМШ», - розповідає Геннадій Друзенко.

На його думку, здорова конкуренція дасть змогу системі працювати ефективніше, адже держава не має бути в монополії, перебування у конкурентному становищі робить її дієвішою. Загалом же, підкреслює він, вся ця робота спрямована на спільну перемогу.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Кочетков пояснив, що у часи війни рівень відповідальності кожного зростає.

Також Знай.ua писав про те, що Бізяєв поміркував над тим, якою буде нова світова ідеологія.