Про це він розповів у програмі «Мемасік».

«русня стільки дає приводів для гумору і наші українці, звісно, з цього завжди намагаються жартувати. Та й узагалі без гумору, без посмішки, без хорошого настрою і воювати, і трудитись, і кохатись – усе погано», - зазначає Юрій Подорожній.

За його словами, кожен мем – це велика культура вирізнення з політики, з нашого життя якихось найважливіших глобальних речей, які дуже точно передають у картинці те, що насправді відбувається. До того ж, додає експерт, меми – це традиція, яку в Україні розвивали і раніше, ще до появи інтернету. У приклад він наводить гумористичні журнали.

«Там завжди малювали гумористичні якісь картинки і вони переродились в інтернеті в меми. Якщо раніше цим займалися художники, які щось гумористичне підмічали, то сьогодні мем може зробити будь-хто і стати моментально відомою, популярною людиною», - пояснює Юрій Подорожній.

Водночас він підкреслює, що кожен військовий, якого би не запитати, скаже, що ми воюємо не просто заради перемоги, а заради майбутнього, заради життя, а життя – це завжди світло та радісно. А перемога у війні, констатує політтехнолог, стане найважливішим моментом для кожного.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Себастьянович повідомив, що Україна навіть під час війни має проводити реформи.

Також Знай.ua писав про те, що Себастьянович повідомив, чи існує рецепт вирішення всіх проблем в Україні.